Collect2Help Duurzaam vindt dat je niet alleen over Duurzaam moet praten maar ook moet zijn. Vandaar dat wij zeggen: Duurzaam moet je doen!

Daarom werken wij samen met;

- Gemeente

Gemeenten hebben Duurzaamheid hoog op de agenda staan en terecht er valt nog heel wat te winnen op dit gebied. C2HD neemt op het gebied van textielbeheer alles uit handen en maakt zelfs in sommige gevallen gemeentelijke subsidies overbodig. Het is voor C2HD een uitdaging om samen met gemeenten de vijf kilo doelstelling uit het LAP 2 rapport te bereiken.

- Scholen

Duurzaam zijn moet je vroeg leren vinden wij. Daarom vindt C2HD het belangrijk dat kinderen het scheiden van afval en hergebruik van bijvoorbeeld kleding met de paplepel erin gegeven krijgen. Immers jong geleerd is oud gedaan!

- Verenigingen

Steeds meer subsidies verdwijnen of zijn al ter ziele. Met een gratis kledinginzamelingcontainer of bijvoorbeeld een groene actie waarbij uw vereniging of sportclub jaarlijks kleding inzamelt steunt u de clubkas met een zeer aantrekkelijke vergoeding.

- Bedrijven.

Een betere image building is er niet. Wie wil er nou niet Duurzaam zijn en dat uitdragen? Service naar uw klanten en helemaal van deze tijd. Bedrijven als bijvoorbeeld Ikea gingen u al voor.